Dugoočekivani roman Vesne Radusinović „Preživeti smrt“ u prodaji od 26. juna

Vesna Radusinović, autorka bestelera „Muškarci su kao čokolada“ i „Vatra i led“, čitaocima predstavlja novi roman „Preživeti smrt“, uzbudljivu i modernu priču o dvema porodičnim dinastijama, ugovorenom braku, bolesnim ambicijama, niskim strastima, opasnim tajnama i sudbinom koja nikad nikom ne prašta.

U vremenu niskih strasti i potpunog odsustva stida, kad je važnije biti viđen nego uvažen, kad su vrline tajne a poroci javni, dvoje mladih ljudi traže sreću. Hoće li umeti da prepoznaju priliku kad se sudbina našali s njima? Hoće li znati da sreću moraju sami da stvore i da je sačuvaju?

Strastveni Stefan i nežna Lana naći će se u vrtlogu porodičnih interesa i skandala za koje će neko morati da platiti krvlju.
Ova vrela ljubavna priča, smeštena u svet bez pravih moralnih vrednosti, izmamiće vam uzdahe, suze i smeh.

„Preživeti smrt“ možete pronaći od srede 26. juna u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs..

“Preživeti smrt” može biti vaša knjiga! Nakon čitanja ovog promo teksta, na našoj FB stranici  Puls Juga, nastavite da lajkujte, delite i komentarišete. Srećno!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top