Film o Džeju obara rekorde: Za samo pet dana film “Nedelja” pogledalo 100.000 gledalaca

Film “Nedelja” koji je oživeo uspomenu na najomiljenijeg muzičara Džeja Ramadanovskog potpuno je fascinirao publiku i počeo je da obara rekorde sa više od 100.000 gledalaca za samo pet dana prikazivanja.

Nakon svečane premijere u Beogradu, koja je zbog velikog interesovanja morala da se održi u čak pet sala, posećenost u svim bioskopima u Srbiji i Crnoj Gori svakodnevno raste, a na karte se čeka i po nekoliko dana.
FOTO: Matija Borbelj

Paralelno, životna priča o jednom od najpopularnijih pevača na ovim prostorima, dobila je samo pozitivne kritike stručne javnosti, a pored glavnih glumaca Huseina Alijevića Huse i Marka Janketića, reči hvale pokupili su i Milica Janevski i Zlatan Vidović.

Inspirisan istinitim događajima, film je nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, a u saradnji sa Telekomom Srbija i Filmskim centrom Srbije. Film donosi priču o Džeju iz najranije mladosti, pa sve do velikog uspeha koji je ostvario, ali i duh Dorćola sedamdesetih i osamdesetih godina. Publika će imati priliku da vidi život popularnog pevača iz jednog novog ugla i bolje shvati kakav je Džej bio čovek, kao i to na koji način su događaji i ljudi iz detinjstva i rane mladosti oblikovali njegov životni put.

Režiju potpisuje Nemanja Ćeranić, a glumačku postavu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i mnogi drugi.

Nedelja Dzej Film
FOTO: Matija Borbelj

Film “Nedelja” nastavlja redovnu bioskopsku distribuciji širom Srbije i Crne Gore, a prikazivanje u regionu počinje već tokom ove nedelje i to od 24. januara u BiH, od 26. januara u Makedoniji, a u bioskopima u Sloveniji i Hrvatskoj biće dostupan od početka februara. Distribucija ovog velikog kinematografskog ostvarenja poverena je regionalnom distributeru Art Visti.

Izvor: Princip magazin

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top