Klub 4×4 Justinijana Prima iz Lebana: Otvoreno predstavništvo u Krškom u Sloveniji

Članove kluba na čelu sa predsednikom kluba Goranom Jovićem primio je gradonačelnik Krškog Janez Kerin. Prvi čovek Krškog prihvatio je saradnju sa klubom 4×4 Justinijana Prima iz Lebana kao i sa opštinama Lebane, Bela Palanka i Trgovište.

Tokom boravka u Krškom, članovi kluba posetili su atomsku centralu u ovom gradu. Upoznali su se sa radom i proizvodnjom energije iz  prve ovakve centrale na ovim prostorima i bili jedni od retkih koji su je obišli.Takođe su obišli i družili se sa  našim ljudima iz dijaspore u Brežicama, Ljubljani i Trstu”, kaže za Puls Juga, Goran Jović predsednik 4×4 Justinijana Prima i direktor PKS RPK u Leskovcu za Jablanički i Pčinjski upravni okrug.


Na
putu dugom 2.320 kilometara ekipa od 7 vozila 4×4 Justinijana Prima i 19 učesnika imala je i susret sa gospodinom Goranom Markovićem otpravnikom poslova ambasade Republike Srbije u Ljubljani kao i sa gospodinom Žikom Jovanovićem,Generalnim sekretarom Srpsko slovenačkog poslovnog kluba u Sloveniji.U organizaciji vlasnika restorana Gurman u Ljubljani, Miroslava Nešića,priređen je i zajednički ručak za sve učesnike Džipijade.

Nastavljamo misiju obilaska naše dijaspore i širenja prijajateljstva i privrednih kontakata u regionu i Evropi,poručuje predsednik kluba, Goran Jović

.

Podsetimo, klub 4×4 Justinijana Prima iz Lebana, osnovan je 2016.godine.

.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top