Knjigu „Ljubav,medicina i čuda“ dr Berni Zigela, na poklon je dobila Leskovčanka Ivana Milenković

 Bestseler New York Timesa, prodat u više od tri miliona primeraka, „Ljubav, medicina i čuda“, izdanje „Lagune“ u saradnji sa našim magazinom Puls Juga, dobila je naša sugrađanka medicinska sestra Ivana Milenković.

Naša dobitnica knjige 17 godina radi u leskovačkoj  Opštoj bolnici kao medicinska sestra.Prema njenim rečima, strastveni je ljubitelj knjiga i čitanja.“Svaki slobodan trenutak koristim da čitam“,kaže Ivana Milenković.Kako je kazala, mnogo godina njenog iskustva u radu sa pacijentima ukazuje na to da je briga o stanju duše čoveka od značaja za ozdravljenje,odnosno da za one kojima je duša ispunjena ljubavlju  i podrškom, zaista postoji put izlečenja.

Srećnoj dobitnici čestitamo, a vama poštovani čitaoci Puls Juga poručujemo da ćemo nastaviti da  vas nagrađujemo.Dovoljno je  da nas pratite, čitate, lajkujete na našoj FB stranici. Čitajte i narednu promotivnu priču o novoj knjizi koju ćemo vam pokloniti u saradnji sa izdavačkom kućom „Laguna“. Naredne nedelje neko od vas biće srećni dobitnik nove knjige!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top