Laguna i puls-juga.rs poklanjaju knjigu „Zavedi me knjigama“

Ovo nije običan ljubavni roman – „Zavedi me knjigama“ Kejt Bromli zabavna je avantura koja će vam zagolicati sva osećanja.

Život Kare Saliven je ispunjen ljubavlju – iako je izmišljen. Kao spisateljica najprodavanijih ljubavnih romana i uticajna bukstagramerka, smatra da je savršeno prirodno da među koricama knjiga pronađe pravi recept za svoju sreću. Ali baš sada ne samo da će se Karina najbolja prijateljica udati sledeće nedelje, što je izvor velikog stresa, već se približava rok za predaju njenog sledećeg romana, a ona nije napisala nijednu reč. Poslednje što joj treba je da se Rajan Tompson, njena prva ljubav, iznenada pojavi na venčanju. Ali Rajanov neočekivani dolazak raspaliće u Kari kreativnu iskru i inspirisati je da napiše zapaljivu ljubavnu priču, baš onakvu kakvu izdavač očekuje. Kako se približava rok za predaju rukopisa, a pripreme za venčanje ulaze u završnicu, Kara shvata da postoji samo jedan način da završi svoju knjigu i podari svojim likovima ono što zaslužuju. Može li Kara da podnese Rajanovu grubu i neopisivo zgodnu pojavu koja rasplamsava njenu maštu i osećanja? Može li da spasi svoju karijeru i, možda, napiše srećan kraj sopstvene ljubavne priče?

„Zavedi me knjigama“ možete pronaći u knjižari u Laskovcu koja se nalazi na adresi Bulevar oslobođenja 89, ali i svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

„Zavedi me knjigama“ može biti vaša, dragi naši čitaoci, jer Laguna nastavlja da vas, naše čitaoce Puls Juga, nagrađuje knjigom. Šta je uslov da ova  knjiga o ljubavi  bude vaša? Kao i do sada, pročitajte ovaj tekst na našem portalu i na FB stranici Puls Juga, lajkujte, komentarišite, tagujte osobu koja bi po vama trebalo da je dobije. Možda je baš vi dobijete ili neko kome želite da je poklonite. Izbor je vaš, čitajte nas, Puls Juga  i Laguna vam poklanjaju ! Srećno, za nekoliko dana!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top