Sport: Mladi  bokseri leskovačkog kluba „Mancha“ osvajaju priznanja

Na nedavnim turnirima u Pirotu i Leskovcu, Mladen Stojanović, Lana Milošević, Nemanja Mitrović i Nikola Marković, ostvarili su uspeh i osvojili medalje, pehare i priznanja. “Sve ovo rezultat je velikog rada, priprema, talenta i velike želje za uspehom“, rekao je za naš magazin Puls Juga, trener mladih Leskovčana, Aleksandar Manić.

Uspeh boksera Manče na turniru u Pirotu

„Na prvenstvu jugoistočne Srbije u Pirotu, Bokserski klub „Manča“, osvojio je  tri medalje i dva pehara.Mladen Stojanović je osvojio zlatnu medalju, pobedivši dva boksera u dva dana, kao i pehar za najborbeniji par. Lana Milošević je osvojila  takođe zlatnu medalju, pobedivši u finalu bokserku  iz Niša. Ona je pokazala svoj talenat, zato je i nagrađena za najbolju  bokserku prvenstva. Nemanja Mitrović je osvojio  srebrnu medalju i tako postao vicešampion jugoistočne Srbije“,kaže trener Manić.

Medalje i priznanja i na takmičenju u Leskovcu

Na takmičenju u Leskovcu,redovnom kolu Lige za jugoistočnu Srbiju i Šumadiju, za bokserski klub „Manča“, nastupili su Mladen Stojanović, Lana Milošević i Nikola Marković.Lana je osvojila zlatnu medalju i pehar za najbolju bokserku. Nikola Marković, takođe zlatnu medalju, dok je Mladen Stojanović osvojio srebrnu medalju.

„Jako sam zadovoljan rezultatima koje su postigli moji takmičari i nadam se da ćemo da nastavimo tako i u budućnosti.Mogu da najavim, da nas očekuje državno prvenstvo u Prokuplju za mlađe kategorije, gde će Mladen Stojanović braniti titulu prvaka Srbije u boksu“,kaže trener leskovačkih boksera.

Bokserksi klub Manča je formiran, odnosno počeo sa takmičenjima 2022.godine u Leskovcu.Zanimljivo je, da je mlada osamnastogodišnja Lana Milošević krenula da trenira boks pre dva meseca, uprkos protivljenju njenih roditelja, ali za to vreme na oba pomenuta takmičenja postigla je uspeh.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top